Senin, 27 Maret 2023

Sfaturi pentru mașina de spălat - Cum să economisiți timp atunci când vă spălați rufele


 



Mașinile de spălat se ocupă aproape de munca dvs. de spălat rufe. Aparatele de spălat rufe ne-au redus semnificativ timpul de spălat rufe. Dacă încă petreci mult timp rulând mașina de spălat și spălând rufele, probabil că nu folosești mașina de spălat rufe la maximum.
https://discutam2.wordpress.com/2023/03/27/cele-mai-bune-espressoare/
Ar trebui să știți să vă organizați hainele și să vă planificați corect ciclurile de spălare, astfel încât să vă puteți spăla cu ușurință. Iată câteva sfaturi utile pentru tine:

1. Sortați-vă hainele cu o seară înainte de ziua de spălare programată. Separați hainele în loturi. Mașinile de spălat sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacități de tambur. Verificați capacitatea tamburului dvs. și aflați câte kilograme de îmbrăcăminte poate găzdui într-o singură spălare. Sortați-vă hainele pentru a vă putea spăla în loturi. Nu supraîncărcați mașina de spălat cu haine sau nu va funcționa bine în îndepărtarea murdăriei și murdăriei.

2. Dacă ai haine mai murdare decât celelalte, separă-le și pre-tratează-le. Nu vă bazați doar pe ciclul de încălzire al mașinii. Mulți oameni se bazează pe ciclul de încălzire al mașinii pentru a elimina petele de pe haine. Încălzirea apei poate consuma atât de mult timp și sursa de energie a gospodăriei.

Încercați să nu vă bazați prea mult pe ciclul de apă caldă al mașinii. În schimb, pre-tratează petele. Doar cumpărați un produs de curățare fiabil pentru îndepărtarea petelor și înmuiați-vă hainele murdare în curățător peste noapte. Petele ar trebui să dispară complet a doua zi. Puteți include acele haine la următoarea spălare.

3. Evitați să folosiți prea mult detergent. Prea mult detergent poate crește spuma în interiorul mașinii. Este posibil să aveți dificultăți la spălarea bulelor de săpun de pe haine. Alții rulează un alt ciclu de clătire suplimentar pentru a-și clăti complet hainele.

4. Combinați hainele relativ curate, astfel încât să puteți spăla numai folosind ciclul rapid. Majoritatea dintre noi, în special cei care trăiesc în țări reci, nu prea trebuie să se confrunte cu haine foarte murdare. Un ciclu de spălare rapid ar trebui să facă truc. Îți va curăța hainele la fel de bine ca și un ciclu complet.

Acestea sunt sfaturile pe care ați dori să le luați în considerare atunci când vă spălați rufele. În plus, ar trebui să folosiți și o mașină de spălat bună. Mașinile de spălat cu încărcare superioară au, în general, cicluri de spălare mai rapide decât omologii lor cu încărcare frontală. Dacă doriți rezultate rapide, o mașină de încărcare superioară simplă ar trebui să fie o alegere mai bună pentru dvs. Căutați și caracteristici de curățare rapidă.

REFERENCES
discutam
https://en.wiktionary.org/wiki/discutam

Tidak ada komentar:

Posting Komentar